UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львові в ДТП постраждало подружжя з дитиною (ФОТО)

Автопригода сталася на вул. Городоцькій

У Львові в ДТП постраждало подружжя з ди…

У Львові в ДТП постраждало подружжя з дитиною. Про це повідомляє Depo.Львів з посиланням на допис депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича. За його даними в ДТП отримали травми чоловік, жінка і 8-річна дитина. У дитини перелом ноги. Аварія сталася біля Скнилівського мосту.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 січня близько 23.15 на вулиці Городоцькій. Про це Depo.Львів повідомили в ГУ НП у Львівськвй області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі "Деу Ланос", яким керував 24-річний мешканець Львова та "Рено Лагуна", за кермом якого перебував 29-річний львів’янин. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, пасажири "Рено" - семирічна дівчинка та 31-річна жінка, усі львів’яни.

Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації.

За даними Львівської обладміністрації, 19 січня, близько 23:14 год. у м. Львові по вул. Городоцькій, 274, водій автомобіля "DAEWOO LANOS", 1995 року народження, не впорався з керуванням та здійснив виїзд на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем "RENAULT LAGUNA" під керуванням мешканця м. Львова, 1990 року народження. Внаслідок ДТП 5 осіб, серед них одна дитина 2012 року народження отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані в лікувальні заклади м. Львова.

Обставини події уточнюються.

У Львові перекинувся бус і перегородив вулицю, ще 4 автомобілі постраждали (ФОТО, ВІДЕО)

 

 

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme