fbpx

Жіночий гороскоп на тиждень з 20 до 26 січня 2020 року. Середина зими принесе багатьом жінкам сюрпризи, про які ви навіть не мріяли

Жіночий гороскоп на тиждень з 20 до 26 січня 2020 року. Середина зими принесе багатьом жінкам сюрпризи, про які ви навіть не мріяли.

Щотижневий жіночий гороскоп – відмінний помічник в будь-яких справах. Його допомога особливо необхідна зараз, коли настає середина зими і зірки рішуче налаштовані зіпсувати життя різним Знакам Зодіаку. За матеріалами

Ми підійшли до середини зими. Однак, незважаючи на давні застереження астрологів, тиждень нас чекає теплий, чуттєвий і дуже сприятливий. Основне джерело енергії і щастя з 20 по 26 січня – сім’я. Підтримка близьких людей не дасть рутині «з’їсти» ваш настрій і оптимістичний підхід до життя. Але без такої допомоги буде дуже легко випасти з реальності, загрузнути в негативних думках і збитися з правильного курсу. Тому варто додати в плани на тиждень спілкування з друзями і родичами, щоб вистояти в цей складний і емоційний період. Які ще небезпеки чекають на цьому тижні, можна дізнатися в гороскопі від астрологів.

Жінка-Овен

Представникам цього Знака варто приділити час гігiєну свідомості. Поспішаючи розібратися зі справами, грошовими питаннями або особистими драмами, не можна забувати про себе і ігнорувати свій внутрішній стан. Січень краще закінчити гармонійно, і поточний тиждень найкраще підійде для того, щоб знайти цю гармонію. У цей період можливе спілкування з людьми, які вже давно не з’являлися в житті Овнів. Минулі закоханості, старі подруги і давні заздрісниці активізуються і завдадуть візит. Ніякої практичної користі за цим не послідує, так що варто берегти свої неpви і не витрачати енергетику даремно.

Жінка-Телець

На цьому тижні жінок-Тельців чекає успіх, ось тільки де саме, не можуть підказати навіть астрологи. Тому краще не зосереджуватися принципово на тих завданнях і планах, які будуть на видноті. Розширюючи коло своїх можливостей, Тельці збільшать шанси на перемогу. Також можна скористатися правилами успіху, щоб зустріти кінець січня з оновленою і потужною енергетикою. А там і до кінця зими недалеко.

Жінка-Близнюки

Майбутній тиждень небезпечний для жінок-Близнюків спалахом негативної енергетики. Зросте ризик розбіжностей і конфліктів в близькому оточенні. Більш того, можливо, що недоброзичливці, конкуренти або заздрісники спробують вивідати секретну інформацію. Щоб цього уникнути, експерти радять не повідомляти навіть близьким те, що може бути використано проти вас. А для перестраховки бажано поставити енергетичний захист: так і себе захистите від зовнішнього негативу, і енергетику збережете.

Жінка-Рак

На цьому тижні представниці Рака будуть зосереджені на роботі і на здійсненні якихось довго виношуваних цілей. Однак при всіх приємних можливості періоду не виключені серйозні сварки з близькими і розчарування в людях, які раніше багато в чому підтримували. Всесвіт попереджає: Ракам буде складно вийти переможницями з конфліктних ситуацій. Бурхливий конфлікт ризикує закінчитися розривом відносин. Але переживати не варто: в кінцевому підсумку навіть найгірший підсумок піде жінкам-Ракам на користь, позбавить від чогось, що дуже заважає, навіть якщо зараз вони цього не усвідомлюють.

Жінка-Лев

У прекрасних дам, народжених під егідою Лева, очікується сприятлива тиждень, хоч і не без сюрпризів. Астрологи попереджають: може здатися, ніби всі події розвиваються в позитивному ключі, але не варто розслаблятися. Навпаки, тільки повна усвідомленість в справах забезпечить успіх. Тому, щоб не втратити розташування зірок, важливо розставити пріоритети і грамотно розподілити справи. Поки ситуація на небі дозволяє, краще позбутися всього негативного і зайвого, а вже потім зайнятися реалізацією нових планів та ідей.

Жінка-Діва

На тижні з 20 по 26 січня біля Дів буде багато хорошого і цікавого. Правда можуть з’явитися дуже дивні бажання, яким представниці Знака стануть активно потурати. Це може привести до проблем в тих сферах, де необачність і незрозумілі нововведення небажані. В кінці тижня очікуються зустрічі з людьми, спілкування з якими давно зійшло нанівець. Вони з’являться за власною ініціативою з туманними намірами. Тому Дівам варто завбачливо підготуватися до можливих зустрічей.

Жінка-Терези

В оточенні жінок-Терезів з’являться нові особистості. Знайомство з ними буде дуже правильним рішенням. Ось тільки потрібно докласти чимало зусиль, щоб заручитися підтримкою цих людей: далеко не всі навколишні захочуть зав’язати дружбу з Терезами або підтримати їх ініціативи, а значить, розраховувати доведеться на тільки себе. Астрологи радять не витрачати даремно свої сили, не намагатися сподобатися тим, кому до вас немає діла, і не займатися справами, які забирають багато сил і часу.

Жінка-Скорпіон

Представниць Скорпіона чекає несподіваний поворот долі: зараз настає дуже важливий період в житті. Будь-яке рішення потягне за собою ланцюжок подій, які ще довго будуть супроводжувати Скорпіонів. Тому якщо зараз для вас над усе успіх і гармонія, важливо ретельно аналізувати, що і для чого ви робите. Але тим жінкам-Скорпіонам, які зачекалися можливості зробити рішучий крок у невідомість, можна покластися на волю випадку. Доля обов’язково надасть шанс змінити своє життя, головне – слідувати законам Всесвіту.

Жінка-Стрілець

Жінки-Стрільці на цьому тижні виявлять багато промахів, які вони допустили в минулому. Астрологи впевнені: внутрішній цензор обов’язково переможе, тому представниці Знака ризикують провести тиждень за роботою над помилками. Найважливіше, про що варто пам’ятати, займаючись виправленням минулого, так це про сьогодення. Стрільцям варто остерігатися повторних помилок. Уважність допоможе зберегти енергію, уникнути прикрих втрат і отримати приємні враження від тижня.

Жінка-Козеріг

Виходячи на полювання, будь то справи або любовний фронт, жінкам-Козерогам важливо подбати про однодумців. На цьому тижні небезпечно довіряти випадковим знайомим свої таємниці: чужа заздрість, критика, поради або токсичні відносини можуть здорово нашкодити і відстрочити момент тріумфу на довгий термін. Представниці Знака за ці 7 днів ризикують потрапити в незручне становище, викрутитися з якого буде досить важко. Помічників на цьому тижні не буде, і доведеться справлятися з усім своїми силами. Зате чим ближче до кінця тижня, тим вдаліше у Козерогів підуть справи. Головне – не втрачати надію і віру в себе.

Жінка-Водолій

На цьому тижні, 25 січня, в Знаку Водолія відбудеться Молодик, і воно сильно зменшить шанси на успіх в будь-яких починаннях. Представницям Водолія астрологи радять бути сміливішими на початку тижня. Чим менше днів до Нового місяця, тим менше шансів залишиться досягти бажаного. А значить, настав час докласти максимальних зусиль для досягнення своїх цілей і постаратися не упустити удачу з рук. З 25 до 26 січня жінкам-Водоліям варто бути обережними і присвятити час рутинним справах, які не викличуть труднощів.

Жінка-Риби

Прекрасні дами, народжені під Знаком Риби, можуть зіткнутися з сумнівами. Зважуючи всі «ризики», враховуйте не лише інтереси оточуючих, а й свої власні бажання і потреби. Крім того, гороскоп Риб вдалий для подорожей і далекої дороги. Якщо є можливість кудись поїхати, сміливо дійте. Відпустка подарує не тільки приємні емоції та враження, а й значний заряд сил і енергії. А якщо такої можливості немає, то астрологи радять більше гуляти і взаємодіяти зі світом – це теж дозволить відновити енергетику.

Тиждень з 20 до 26 січня особливо сприятлива для любителів безладу і сюрпризів, але може порушити плани багатьох організовано мислячих жінок. Вихід: готуємо силу духу і слідуємо персональним радам астрологів, а також не забуваємо про техніки, які допоможуть домогтися бажаного

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

You cannot copy content of this page