Новини

Рух низькопідлогових тролейбусів у Чернівцях можна відстежувати через додаток онлайн

У додатку низькопідлогові тролейбуси позначені знизу чорною рискою.

Відтепер рух низькопідлогових тролейбусів у Чернівцях можна відстежити у мобільному додатку з моніторингу руху громадського транспорту transport.cv.ua.

Вони позначені знизу чорною рискою. Про це повідомляє Чернівецьке тролейбусне управління на своїй сторійнці у фейсбуку.

Фото Чернівецьке Тролейбусне Управління

Зміни у роботі додатку зробили за дорученням чернівецького міського голови Олексія Каспрука.

«Тепер пасажири, які мають потребу скористатися більш доступним низькопідлоговим тролейбусом, зможуть онлайн перевірити, чи є така машина на маршруті і як довго її чекати», — наголошують у міській раді.

У тролейбусному управлінні також посилено контролюють дотримання водіями вимог до правильного паркування «рогатих» на зупинках громадського транспорту.

Водіїв навчили користувалися gps-трекерами, щоб тролейбус не був активним у додатку у разі технічної несправности або з інших причин сходження транспорту з маршруту.

Нагадаємо, 14 лютого міський голова Чернівців провів нараду, де обговорювали питання впровадження безготівкової оплати в тролейбусах та запуск «Картки чернівчанина».

На нараді вирішили, що до 1 березня тролейбусне управління має забезпечити наявність мобільного або стаціонарного валідатора у кожному тролейбусі, а кондукторам проведуть потрібний інструктах.

 

Коментарі