Новини

У Чернівцях оголосили тендер на капітальний ремонт вулиці Кармелюка

Роботи повинні бути завершені до 1 червня 2021 року.

Фото Christin Hume, unsplash.com

Тендер на капітальний ремонт вулиці Кармелюка оголосив тендерний комітет виконавчого комітету міської ради. Очікувана вартість ремонтних робіт становитиме 47 464 649 гривень із ПДВ, замовник — Департамент житлово-комунального господарства міської ради. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

«Капітальний ремонт вулиці, зокрема тротуари, будуть проводити на відрізку від Буковинської до С. Руданського та від залізничного переїзду до вулиці В. Винниченка», — йдеться у повідомленні.

У проєкті планують здійснити заміну аварійних водопровідних, каналізаційних та зливових мереж, а також облаштувати нові інженерні колодязі та пожежні гідранти.

Дорожнє покриття буде асфальтобетонне, тротуари облаштують плиткою.

Участь у закупівлі на рівних умовах можуть брати як вітчизняні, так і іноземні фірми всіх форм власності та організаційно-правових форм.

«Потенційні учасники відкритих торгів повинні відповідати вимогам, встановленим ст. 17 «Про публічні закупівлі», а також  висунутим вимогам до наявного обладнання, матеріально-технічної бази, мати працівників відповідної кваліфікації з необхідними знаннями та досвідом, надати документальне підтвердження досвіду виконання аналогічного договору», — повідомляють у міській раді.

Тендерні  пропозиції приймають до 2 березня цього року, оскільки роботи повинні завершити до 1 червня 2021-го.

Коментарі