Відомий переможець тендеру.

Тендер на капітальний ремонт приміщень амбулаторії № 1 КНП «ЦПМСД "Ювілейний" РМР за адресою м. Рівне вул. Макарова, 3 перемогла компанія "Оленвіт". Вона знизила вартість робіт згідно з проектом, на суму понад 400 000 гривень. 

Відтак, вартість ремонту поліклінікі становитиме 1 589 950 грн.

Керівником компанії є ексочільник Здолбунівської РДА Віталій Шуль. З посади його звільнили після втечі з країни Віктора Януковича. Також він керував Здолбунівською та Рівне нською районними організаціями "Партії регіонів". В середині 2018 року створив з дружиною фірми, що займаються виготовленням проектів, а також будівництвом. Саме остання почала активно торувати дорогу до бюджетних коштів через тендери. Спочатку, у Здолбунівському районі, а віднедавна на території області. Статутний капітал фірми "Оленвіт" становить 1000 грн. Компанія має аж 45 видів діяльності. Втім, в документації зазначає, що складаються з 13 працівників. Однак, компанія готова найняти додатково ще 8 осіб.

Нагадаємо, згідно кошторису планується внутрішній ремонт, заміна дверей, підвісні стелі. Опорядження стін та підлоги. Також планується заміна каналізаційних труб та водопроводу. Паралельно проводитиметься заміна освітлення.