Тренер збірної України перед Євро заговорив про дух переможця й Олімпіаду

Головний тренер збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс перед стартом у відбору Євробаскету-2021 розповів про команду і перші тренування

Тренер збірної України перед Євро загово…

Про це повідомляє Depo.Сектор із посилання на офіційний сайт Федерації баскетболу України. "Ми зібралися два дні тому майже оптимальним складом – немає тільки Мішули, Санона і гравців НБА, – зазначив Багатскіс. – Кравцов та Липовий приїхали, Герун буде в Австрії. Ми провели два тренування (після прес-конференції відбулося третє), щоб у тренерів і гравців було більше розуміння один одного".

"Для гравців головне зараз якомога менше отримувати зайвої інформації, – додав латвійський фахівець. – Трохи акценти розставляємо на захист, трохи – на напад. Головне – не витрачати час даремно і щоб всі хвилини, які ми проводимо на тренуваннях, нам щось дали під час найближчих двох матчів".

"Всі, кого ми запросили до збірної, приїхали, а це означає, що Україна і її прапор – не порожні слова. Зараз в Києві ми тренуємося в складі 16-ти гравців, а в Австрію і Угорщину ми візьмемо 14 баскетболістів. У нас є проблемні позиції і не так легко визначити, хто повинен грати. Всі гравці гідні місця у фінальній заявці, але у нас ще є запитання, кому краще з ким грати, тому з підсумкової 12-ою ми ще не визначилися. Можливо, на першу гру буде один склад, а на другу – зміниться. Дуже важливо, щоб у команди був дух переможця. Команда, яка не шукатиме виправдань, гравці і тренери якої ставлять тільки найвищі цілі. Моя мета – я б хотів грати на Олімпійських іграх", – підсумував Багатскіс.

Матч проти Австрії відбудеться 20-го лютого на виїзді, проти Угорщини – 23-го лютого в Запоріжжі.

Читайте і дивіться також: Кросівки з гербом України: Зірковий баскетболіст Михайлюк передав привіт з-за океану

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme