Як розкрадали Чернівецьке летовище впродовж кількох років

19.02.2020 08:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Лише у 2018 році аеропорт отримав з міського бюджету 11 мільйонів гривень фінансової допомоги.

Головного бухгалтера чернівецького аеропорту підозрюють у фінансових махінаціях. Бухгалтер, зловживаючи довірою директора, з рахунку підприємства робила сумнівні проплати на значні суми.

Про це Святослав Вишинський розповів у авторській програмі «Репліка» на пише «Чернівецький промінь».

 

 

Те, що кошти «пилили» за спиною наївного директора, особисто мене не дивує. Ми добре пам’ятаємо, як під час громадського обговорення бюджету Чернівців Борис Морський у 10 разів завищив показники податкових відрахувань. Зайвий раз показавши, що абсолютно не орієнтується у фінансовій діяльності підприємства, яким керує. І як стало зрозуміло тепер, не керує, а править. Керували – і рахували – за його спиною інші, - переконаний телеведучий.

Лише у 18-му році аеропорт отримав з міського бюджету 11 мільйонів гривень фінансової допомоги. Цікаво, як були «освоєні» 45 мільйонів гривень, виділених на ремонт злітної смуги. І чому колишній міністр інфраструктури заявив, що принаймні 6 мільйонів – «розікрали»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews