• Головна
  • Невідомі показали порно на екрані при вході до ТЦ "Вернісаж Lviv Mall" у центрі Львова, - ВІДЕО
12:29, 19 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Невідомі показали порно на екрані при вході до ТЦ "Вернісаж Lviv Mall" у центрі Львова, - ВІДЕО

У вівторок, 18 лютого, ввечері у центрі Львова на рекламному екрані над входом до торгового центру "Вернісаж Lviv Mall", що розташований на вулиці Шевська, 12, запустили порноролик. Це була не ініціатива керівництва, а несанкціоноване втручання перехожих, які підключилися до монітору. 

Відео очевидців з місця події інциденту опублікував на Facebook-сторінці голова ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич. У коментарі кореспондентці 032.ua головна адміністраторка ТЦ "Вернісаж Lviv Mall" Уляна Неділько підтвердила цю інформацію та зазначила, що ролик невідомі увімкнули близько 21:47.

Також вона зауважила, що адміністрація торгового центру звернулася у поліцію з приводу несанкціонованого втручання. Наразі переглядають камери відеоспостереження та з'ясовують, хто підключився до монітора.

"Є підозра, що це вчинили три юнаки та дівчина, які підійшли якраз в цей час до екрану, щось налаштували, а також зняли відео з мобільного телефону, після чого - вони швидко втекли з місця події", - додала Уляна Неділько. 

Нагадаємо, раніше кореспондентка 032.ua про інцидент, що трапився у фітнес-клубі KING Fitness Lviv, який розташований у ТРК "Victoria Gardens", коли посеред заняття попросили всіх відвідувачів вийти із залу й забрати свої речі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #Вернісаж Lviv Mall #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...