2 498 3 хв

Стало відомо, чому 79-річний Аль Пачіно розійшовся з молодою коханою

Відомо, що кохання не зазирає до паспорта. Проте 40-річна супутниця відомого актора розповіла, саме вікова різниця завадила їхньому щастю.

Стало відомо, чому 79-річний Аль Пачіно розійшовся з молодою коханою

Аль Пачіно / Джерело: instagram.com/alpacino40

Серце голлівудської зірки знову вільне, адже стало відомо, що Мейталь Дохан вирішила розірвати з ним стосунки. Про це вона розповіла в одному з інтерв’ю для ізраїльського видання La'Isha magazine, а також опублікувала фото з красномовним підписом – «Будь вільним».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Meital Dohan (@meitaldohan)

Відео дня

Головною причиною, аби покинути знаменитого супутника, стала 39-річна різниця у віці. Ба більше, жінка досить відверто прокоментувала своє рішення:

«Важко бути разом зі старим чоловіком. Довгий час я намагалася це заперечувати, але тепер розумію, що насправді він вже літня людина. Велика різниця у віці – це важко. Отже, попри моє щире кохання до нього, наш роман закінчився досить швидко», – зізналася Дохан.

Реклама

Та це не єдина «прірва» у їхньому взаєморозумінні. Мейталь дорікнула колишньому, що він зовсім не витрачав на неї грошей - тільки іноді дарував квіти. Втім, після всього екси змогли зберегти дружні стосунки. Тепер у кожного нове життя, і все тільки починається, бо вік - просто цифра.

ШоубізРозлученняСелебрітіПоділитись:

Новини партнерів

Реклама