Бен Аффлек назвав розлучення з Гарнер своєю найбільшою помилкою

Бен Аффлек назвав розлучення з Гарнер своєю найбільшою помилкою

Фото: Associated Press

Актор дав відверте інтерв'ю виданню New York Times.

Відомий голлівудський актор Бен Аффлек, який довгий час бореться з алкогольною залежністю, зізнався, що саме через пристрасть до випивки розпався його шлюб з Дженніфер Гарнер.

У відвертому інтерв'ю виданню New York Times, знаменитість повідомив, що найбільше у житті він жалкує про розлучення з Дженніфер.

Бен Аффлек для New York Times / Фото: nytimes.com

"Найбільше в житті я жалкую про це розлучення. Але мені не варто зациклюватися на невдачах і рецидивах, катувати себе провиною. Безумовно, я припускався помилок. Безсумнівно, я робив речі, про які шкодую. Але потрібно взяти себе в руки, винести урок, спробувати рухатися далі", - зізнався Бен.

Зауважимо, пара прожила у шлюбі впродовж 10 років, а 2015 року заявила про розставання, однак тільки за три роки їм вдалося врегулювати всі питання щодо опіки над трьома дітьми і офіційно розлучитися.

Актор також підтвердив, що головною причиною розставання стала саме його поведінка.

"Я випивав в нормальних кількостях протягом довгого часу. Але коли мій шлюб став розвалюватися, я став пити все більше і більше. Це було в 2015-2016 роках. Моє пияцтво спричинило багато проблем в сім'ї", - зізнався актор.

Крім того, як запевнив артист, алкогольна залежність вплинула і на його відмову від ролі Бетмена, якого він грав в декількох фільмах кіновсесвіту DC.

Фото: скриншот з відео

Він зізнався, що відмовився від ролі, через те що боявся "спитися до смерті".

"Я показував декому сценарій "Бетмена". У відповідь мені сказали: "Думаю, це гарний сценарій. Але мені також здається, що ти зіп'єшся до смерті, якщо тобі доведеться пройти через все це знову", - заявив Аффлек, роль якого зрештою дісталася Роберту Паттінсону.

Також актор прокоментував нещодавній інцидент, який трапився на Геловін. Тоді папараці заскочили його п'яного як чіпа після однієї з вечірок на честь свята.

"Я б хотів, щоб всього цього не було. Я мріяв, щоб ці фотографії ніколи не з'являлися в інтернеті, де їх можуть побачити мої діти", - зауважив Бен.

Нагадаємо, що у жовтні 2018-го Бен Аффлек за наполяганням ексдружин Гарнер 40 днів провів у лікарні, де боровся з алкогольною залежністю. Причому актор відкрито визнав залежність, написавши про неї у Instagram. Однак за деякий час, після виписки з рехабу актор добровільно туди повернувся, оскільки не зміг сам впоратись з залежністю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація