Поліцейські знайшли «псевдомінера» Рівненського міського суду

Він повідомив про замінування напередодні

Рівненські поліцейські вийшли на слід та спіймали зловмисника, який 18 лютого повідомив про замінування приміщення міського суду.

Учора мало відбутися судове засідання у справі відносно 28-річного обвинуваченого у скоєнні крадіжки. Житель обласного центру, аби уникнути слухання, вирішив повідомити про замінування. Для цього придбав сім-картку, яку після дзвінка до поліції близько 10:00 одразу викинув, - повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини.

Із установи евакуювали понад 150 осіб. Працівники вибухотехнічного відділу ГУНП та кінологи жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Натомість працівники карного розшуку вирахували «мінера». Мобільний телефон, із якого був здійснений дзвінок, поліцейські вилучили. Досудове розслідування триває, вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Раніше судимому та нині підсудному за майнові злочини рівнянину відтепер загрожує ще й до шести років позбавлення волі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень