• Головна
  • У школі на Тернопільщині підлогу з грибком обробили невідомими хімікатами (ФОТО)
18:01, 19 лютого 2020 р.

У школі на Тернопільщині підлогу з грибком обробили невідомими хімікатами (ФОТО)

Нещодавно Лановецька школа №1 стала відомою на всю Україну завдяки скандалу, через покладену в спортзалі підлогу із пліснявою.

На сторінці спільноти в мережі Фейсбук David Androshchuk опублікував допис, в якому розповів про черговий підозрілий випадок, який стався у цій же школі.

"Ось в якому спецодязі обробляли спортзал Лановецької школи №1. З інформації з коментарів, "ввечері в приміщення спортзалу було завезено 4 бідони з невідомою речовиною, якою вночі "якісь" чоловіки обробляли лаги з грибком.

Ви уявляєте, що спортзал, де будуть бігати діти, плюс це ж ШКОЛА, і обробляли хімікатами у захисних костюмах і масках? Насамперед, це відбувається під час навчального процесу і враховуючи рівень захисту "нічних" працівників уявімо, яку шкоду принесуть дітям відпари з цих хімікатів",- ідеться у дописі.

"Так розумію, що по вечорах школа не зачиняється і будь-хто бажаючий може заходити і розчиняти по школі будь-які хімічні речовини. То так і до біди не далеко",- прокоментував Іван Биков.

"Первісно-общинний лад!!! Вже давно ніхто не стелить підлогу в спортзалах!!! Для цього є спеціальне резинове покриття для спортзалів! Але це ж Ланівці",- додав Віталій Філінський.

Нагадуємо, що вкладання підлоги із пліснявою у Лановецькій школі обійшлося у 1,5 мільйона гривень.

Також читайте: "На Тернопільщині провели спеціальні навчання, аби належно реагувати на можливе поширення коронавірусу".

У школі на Тернопільщині підлогу з грибком обробили невідомими хімікатами (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Підлога_школи #Тернопільщина #обробили_хімікатами
Останні новини
Оголошення
live comments feed...