"Рік нічого не можу робити": Оззі Осборн поскаржився на нестерпний біль

"Рік нічого не можу робити": Оззі Осборн поскаржився на нестерпний біль

Фото: Associated Press

Рокер розповів про свій стан здоров'я.

Відомий британський рок-співак Оззі Осборн, який нещодавно через невиліковну хворобу скасував свій концертний тур Північною Америкою, наразі поскаржився на незадовільний стан здоров'я.

Музикант у нещодавному інтерв'ю виданню The Sun, зізнався, що цілодобово відчуває нестерпний біль.

За словами 71-річного Оззі,  рік тому він впав у себе вдома, що спровокувало біль в шиї, яку він пошкодив ще 2003 року в результаті аварії на квадроциклі.

"Якби можна було вибирати між хворобою Паркінсона і чортовою шиєю, я б вибрав Паркінсона, адже я вже рік нічого не можу робити", - зізнався артист.

Зауважимо не так давно, Осборн повідомив, що торік у нього виявили хворобу Паркінсона, яка також почалася у нього після невдалого падіння. 

Також співак зізнався, що протягом останнього року він боровся з інфекцією в руці, пневмонією і переніс операцію після того, як впав. Тепер його шия, спина, руки і плечі болять цілодобово, тому йому доводиться приймати багато знеболювальних.

Нагадаємо, попри на всі неприємності, які трапились з Оззі Осборном за останній рік, він нещодвавно порадував своїх шанувальників та після 9-річної паузи випустив сольну пісню Under The Graveyard.

Повʼязані теми:

Наступна публікація