Волинянин пробрався через балкон сусідів у квартиру ексдружини та погрожував вбивством
Волинь

Волинянин пробрався через балкон сусідів у квартиру ексдружини та погрожував вбивством

20 лютого 2020, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

Опівночі 20 лютого у квартиру в Нововолинську через балкон сусідів на другому поверсі чоловік увірвався до помешкання колишньої дружини та почав дебоширити.

Про це передає Буг.

Перебуваючи у стані сп’яніння, вочевидь наркотичного, молодик ймовірно з допомогою вікна на першому поверсі та газової труби пробрався на балкон другого поверху, який межує з балконом його дружини. Ввійшовши в помешкання, почав кричати та агресивно себе поводив. 

На щастя жінка, яка проживає з двома дітьми, була вдома не сама. Щоб вгомонити дебошира на допомогу прибігли сусіди.

“Він мені півтори роки надокучає, постійно приходить, вимагає гроші, влаштовує скандали на очах в дітей та погрожує. Цього разу також приходив ввечері. Я стараюся вирішити з ним конфлікти мирно, адже боюся за своє життя і дітей. Злякавшися, що навідається знову, попросила сестру та її чоловіка приїхати до нас. Перед тим як увірвався до квартири через балкон телефонував і казав, що прийде з ножем, а я навіть не встигну викликати поліцію.

Ми дуже злякалися, коли побачили в кімнаті чоловіка. Був агресивний і його довелося “скрутити”. Та він так виривався, що ми троє не змогли його стримати. Дякувати Богу, на допомогу прибіг сусід. Сусіди викликали поліцію. Поки приїхали правоохоронці, чоловіка тримали”, – розповіла жінка.

На місці правоохоронці склали протокол про подію. Та чоловіка довелося відпустити, адже підстав для затримання згідно законодавства немає. Побоюючись його повторного візиту, жінка серед ночі зібрала дітей та поїхала до сестри.

Звертатися на 102 вона змушена була й вдень, 20-го лютого, бо колишній чоловік висловлює погрози спалити будинок її сестри.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися