Новини

Заява Венедіктової щодо учасників Революції Гідності пролунала не випадково – ветеран АТО

Заява Венедіктової щодо учасників Революції Гідності пролунала не випадково – ветеран АТО

Заява директора Державного бюро розслідувань Ірини Венедіктової щодо активістів Революції Гідності в день пам’яті загиблих під час цієї революції не простий збіг обставин.

Про це в коментарі “Прямому” заявив ветеран АТО Олександр Погребиський.

“Якщо людей несправедливо почнуть засуджувати, я не виключаю такий варіант, що якась частина активістів може поїхати за кордон для того, щоб отримати там політичний притулок. Тому на випередження реваншистських дій, в ключі таких дій, вони хочуть просто перевернути всі події, які були за останні шість років з ніг на голову. Сьогодні дуже показовий плакат зараз висить на Інституцькій на мосту, на якому написано: “Росія почала війну саме тут”… Це все в ключі агресії РФ відносно України”, – сказав Погребиський.

Він додав, що заява директора Державного бюро розслідувань Ірини Венедіктової не збіг обставин.

“Вищі очільники правоохоронних органів і державних органів нічого просто так не роблять. Все це сплановано. В них є помічники і секретарі, які їм нагадують, які дати сьогодні. І тому свідомо розуміють, що сьогодні за день. Ця заява з вуст пані Венедіктової пролунала. Тому казати про те, що це просто випадково, буде неправильно”, – додав Погребиський.

Нагадаємо, виконувач обов’язків директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова виступила за скасування закону про амністію учасникам Революції гідності.

20 лютого у річницю масових розстрілів мітингувальників на Майдані у 2014 році, п’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко наголосив, що Україна має пам’ятати, яку високу ціну заплачено за перемогу Революції Гідності.

МИ НЕ ДОЗВОЛИМО ПРОРОСІЙСЬКИМ РЕВАНШИСТАМ ЯНУКОВИЧА ЗНИЩИТИ НАДБАННЯ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ – ПОРОШЕНКО

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.