Новини

Адвокат Порошенка подав позов проти Венедіктової за брехню про неприхід на допити

Адвокат Порошенка подав позов проти Венедіктової за брехню про неприхід на допити

Адвокат п’ятого президента України, лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка Ігор Головань подав позов проти виконувача обов’язки Державного бюро розслідувань Ірини Венедіктової позов за брехню щодо не прихід Порошенка на допити у ДБР.

Про це повідомив сам Головань на своїй сторінці у Facebook.

“Слідами Труби

Небагато часу знадобилося Т.в.о. Директора ДБР Ірині Венедіктовій щоб опуститися до рівня свого попередника Романа Труби.

Як видно з інтерв’ю LB.ua , ДБР під керівництвом пані Венедіктової і надалі продовжуватиме печерську аферу Труби, хоча вже неодноразово Київський апеляційний суд встановлював очевидний факт знаходження ДБР у Шевченківському районі столиці.

Слідом за Трубою і його спільниками продовжує пані Венедіктова і поширювати брехню про начебто численні неявки П’ятого Президента України Петра Порошенка на допити як свідка.

Можна бути впевненим, що рухаючись слідами колишнього Директора ДБР Романа Труби, т.в.о. Директора Ірина Венедіктова дістанеться того самого фінішу.

Позов про спростування поширеної пані Венедіктової та її підлеглими недостовірної інформації вже подано”, – написав Головань.

Він також оприлюднив відповідні документи:

Нагадаємо, раніше Ігор Головань повідомив, що у ДБР не має законних підстав для своєї роботи, адже станом на 11 лютого не виконано указ президента України Володимира Зеленського про нову організаційну структуру ДБР.

Перед цим Головань повідомив, що ухвали на підставі клопотань слідчих ДБР, які були отримані в Печерському суді Києва, можна вважати неправосудними. Адже юридична адреса Державного бюро розслідувань знаходиться у Шевченківському районі, і це визнала Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.