3 098 3 хв

Настя Каменських в деталях описала сімейне життя з Потапом

Уся країна була у захваті від новини про весілля Насті Каменських (NK) та Потапа (Олексій Потапенко), які приховували свій роман протягом декількох років. Пара влаштувала справжнє шоу, щоб довести одне одному своє кохання, але ділитися подробицями особистого життя закохані не поспішали.

Настя Каменських в деталях описала сімейне життя з Потапом

Настя Каменських зізналася, як проводить дозвілля Потапом / Джерело: Прес-служба "1+1"

Однак, в інтерв’ю для видання "Караван историй" 32-річна співачка зізналася, як їй живеться під одним дахом з коханим.

Відео дня

За словами артистки, штамп у паспорті геть не вплинув на їхні стосунки, а розказати про свій роман вони з репером вирішили заради фанів, які давно чекали цього моменту.

Також Настя розказала про їхній з Потапом побут. Як зізнається виконавиця, вона завжди намагається порадувати чоловіка своїми кулінарними шедеврами.

Її фірмова страва – італійська паста, але зазвичай Каменських старається приготувати щось з меню правильного харчування.

Для меня семья всегда на первом месте. Поэтому, несмотря на наш плотный график, мы стараемся устраивать семейные посиделки. Приглашаем на выходные родных и друзей, и я кормлю всех вкусной пастой или овощной лазаньей собственного приготовления. Алексей – невероятный романтик. Мы всегда стараемся найти время хотя бы на короткую встречу среди дня. И обязательно планируем совместные отпуска, чтобы отдохнуть от суеты и сполна насладиться уединением.

Реклама

– стверджує дружина Потапа.

А ще співачка розкрила головний секрет сімейного щастя. Настя вважає, що в закоханих можуть бути різні цілі та погляди, але вони завжди мають підтримувати одне одного. Саме так і відбувається у стосунках знаменитостей.

У нас демократичная семья – не патриархат или матриархат. У всех права равны. Если возникают какие­-то спорные моменты, мы, как взрослые люди, спокойно, с уважением друг к другу их обсуждаем и находим решение.

– підсумувала Каменських.

Шоубіз
Настя Каменських
Настя Каменських
Потап
Потап
Зіркова параШлюбСім'яСелебріті
Поділитись:

Новини партнерів

Реклама