Вхiд на сайт
Авторизацiя

Переховувався від поліції: закарпатські поліціянти відшукали місцевого мешканця

Переховувався від поліції: закарпатські поліціянти відшукали місцевого мешканця

Працівники кримінальної поліції Тячівського та Дубівського відділень поліції встановили місцезнаходження причетного до вчинення двох злочинів. Розшукуваного доставили до органів слідства. За обома фактами відкриті кримінальні провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліцейські встановили місце перебування 39-річного жителя Тячева. Чоловік перебував у розшуку за вчинення крадіжки майна з дворогосподарства місцевого жителя. Також встановлено причетність тячівця до вчинення незаконного заволодіння транспортним засобом у селі Тарасівка. Чоловік угнав мотоцикл свого батька та сховав його на пилорамі у с. Вільхівці.

Розшукуваного правоохоронці доставили до відділу поліції для проведення слідчих дій.

Чоловік підозрюються у вчиненні двох кримінальних правопорушень – Незаконне заволодіння транспортним засобом (ч.1 ст.289) та крадіжка (ч.1.ст185 ) Кримінального кодексу України. За обома фактами триває слідство.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: