Новини

Режим Зеленського збирається переслідувати учасників Революції Гідності за опір банді Януковича – В’ятрович

Режим Зеленського збирається переслідувати учасників Революції Гідності за опір банді Януковича – В’ятрович

Очільниця Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова озвучила наміри режиму Зеленського почати кримінальне переслідування учасників Революції Гідності.

Про це написав депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир В’ятрович на сторінці у Фейсбук.

“Хтось ще сумніваєтеся, що режим Зеленського збирається переслідувати учасників Революції Гідності за опір банді Януковича, “Беркуту” і криміналітету? Поставлена Зеленським очільниця ДБР Венедіктова, та сама, заступником у якої адвокат Януковича Бабіков, прямим текстом вимагає скасувати закон про заборону переслідувань учасників Майдану. Бо він перешкоджає «об’єктивному розслідуванню вбивств правоохоронців”, – зазначив представник “Європейської Солідарності”.

Депутата навів слова Ірини Венедіктової: “З точки зору справедливості, ми повинні пам’ятати і про 13 загиблих правоохоронців, які виконували наказ… Якщо ми хочемо справедливого і чесного розслідування, то цей закон потрібно скасувати…”.

“Тобто, щоб ви розуміли: режим Зеленського, так само як шість років тому банда Януковича, збирається переслідувати й саджати тих, хто чинив опір злодіям, які станом на ранок 20 лютого 2014 року вже вбили десятки, поранили сотні і травмували тисячі людей”, – заявив Володимир В’ятрович.

Він додав: “Тисячі майданівців боронили своє життя і свободу, майбутнє своєї країни, як могли – відбивалися від злочинців у погонах і без камінням, коктейлями молотова, а іноді й голими руками. І тепер героїв Майдану, які чинили опір бандитам, хочуть знову оголосити злочинцями. Лише тому, що частина бандитів була в погонах і хтось з них отримав травми, загинув при виконанні злочинного наказу”.

“Це відбувається офіційно, від імені держави”, – зауважив депутат.

“Хто ще не розплющив очі – саме час це зробити”, – резюмував член фракції.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.