UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львові сталася стрілянина, перші затримання (ФОТО, ВІДЕО)

Стріляли на вул. Науковій, втікали у бік Сихова

У Львові сталася стрілянина, перші затри…

У Львові сталася стрілянина. Про це повідомляє Depo.Львів, з посиланням на допис депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича.

За його даними стріляли на вул. Наукова 86 між будинками до Вул. Симоненка. На місце події прибули три патрулі поліції. Один автомобіль з можливими пречетними затримал, інший поїхав у бік Сихова.  На Вул. Навроцького о 18:00 затримали інший автомобіль "Шевроле".

За попередніми даними злочинці на вул. Науковій запхали чоловіка у багажник "Шевроле". Інші деталі поки що невідомі. Поліцейські врятували чоловіка. Після того, як зупинили автомобіль на вул. Навроцького, витягли його з багажника.

У ГУ НП у Львівській області Depo.Львів повідомили, що у  Львові поліцейські затримали зловмисників, які зі стріляниною викрали чоловіка

Невідомі втекли з місця події двома автомобілями. Розпочато кримінальне провадження, проводяться першочергові слідчі дії, у тому числі огляд місця події.

Сьогодні, 20 лютого, о 17:17 у поліцію надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Наукової-Симоненка у Львові невідомі зробили кілька пострілів, а потім силоміць помістили перехожого у багажник легковика "Шевроле" та у супроводі позашляховика "БМВ" поїхали у невідомому напрямку.

До розшуку і затримання нападників були задіяні оперативники карного розшуку, бійці батальйону спеціального призначення, співробітники оперативних служб, територіальних підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

Зловмисників, котрі втікали в "БМВ", патрульні поліцейські затримали на вулиці Симоненка, а "Шевроле" - на Навроцького. З багажника легковика правоохоронці звільнили викраденого чоловіка.

Зараз поліцейські встановлюють особу потерпілого та анкетні дані затриманих.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією - ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

У Львові серед вулиці раптово померла молода жінка (ФОТО)

У Яворівському районі у водоймі знайшли автомобіль з тілами 4 людей (ФОТО)

У Жовківському районі 26-річний поліцейський помер в наряді (ФОТО).

Продавцю "Сільпо" стало погано у роздягальні і вона померла

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme