UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Біля Городка вантажівка розчавила автомобіль (ФОТО)

В результаті ДТП водій живий, але у важкому стані

Біля Городка вантажівка розчавила автомо…

Біля Городка вантажівка розчавила автомобіль. Про це повідомляє Depo.Львів, з посиланням на депутата Львівської мсіької ради Ігоря Зінкевича. ДТП сталася на трасі Львів-Городок, біля Бартатова.

Постраждалий водій живий, але знепритомнів. На місці події очікують медиків.

Словенець смертельно травмував мешкаця Городка. Про це Depo.Львів повідомили у Львівській обладміністрації. 20 лютого, близько 18:30, на автодорозі "Львів-Шегині", поблизу с. Бартатів Городоцького району, водій автомобіля "Шевроле Авео", мешканець м. Городок 1967 року народження, рухаючись у сторону м. Городок здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, в результаті чого відбулось зіткнення із вантажним тягачем "Iveco", під керуванням громадянки Республіки Словенія 1990 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля "Шевроле Авео", від отриманих травм помер на місці події.

Обставини події встановлюються.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись "Шевроле Авео", яким керував 52-річний житель Городка та вантажний автомобіль "Івеко" під керуванням 29-річного водія-іноземця. Про це Depo.Львів повідомили в ГУ НП у Львівській області. Внаслідок зіткнення водій "Шевроле" отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Поліцейські встановлюють обставини події.

Мешканця Городоцького району судитимуть за вбивство ексдружини і її тітки.

Водій збив пішохода у Городоцькому районі і втік.

У Городоцькому районі горів будинок (ФОТО).

На Городоччині згорів житловий будинок (ФОТО).

 

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme