Новини

Сутички у Нових Санжарах: подробиці і трансляція “Прямого”

Сутички у Нових Санжарах: подробиці і трансляція “Прямого”

До селища Нові Санжари Полтавської області прибули автобусами евакуйовані з Китаю українці. Місцеві жителі різними методами намагались завадити транспортним засобам з евакуйованими проїхати.

Трансляцію веде “Прямий”.

Місцеві розпалили з дерев велике багаття посеред дороги, а також намагалися не пропустити автобуси прямо біля в’їзду до місцевого медцентру, де мають розмістити людей.

Частина людей кидала каміння в автобуси. В одному з автобусів розбили скло.

У підсумку поліція без особливих зусиль відтіснила людей й звільнила головну дорогу, якою мають проїхати автобуси. Як зазначили місцеві жителі, проїхати у місцевий медцентр можливо лише цією дорогою.

Нагадаємо, колона з евакуйованими українцями заїхала на територію медичного центру у Нових Санжарах.

Під час огляду пасажирів та членів екіпажу авіарейсу з Уханя, медики, що супроводжували людей на борту, не виявили жодних симптомів гострих респіраторних захворювань.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРОКОМЕНТУВАВ СИТУАЦІЮ З ЛІТАКОМ З КИТАЮ: “БАКТЕРІОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ НЕМАЄ”

Авіарейс PQ7302 з евакуйованими з китайського Уханя українцями і іноземцями прибув до аеропорту “Бориспіль”, але на дозаправку.

До того літак близько години кружляв у небі над Харковом.

У зв’язку з поширенням інформації про те, що евакуйованих українців із Уханя можуть розмістити у медичному центрі внутрішніх військ МВС “Нові Санжари”, місцеві жителі перекрили дорогу.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.