2 565 3 хв

Бред Пітт розлютив Дональда Трампа – ось як виглядає помста від президента США

2020 рік розпочався для Бреда Пітта досить неоднозначно. З одного боку, актор тримав свій перший "Оскар" за фільм "Одного разу в Голлівуді" та налагодив стосунки з дітьми та колишніми дружинами, а з іншого – нарвався на гнів президента США Дональда Трампа.

Бред Пітт розлютив Дональда Трампа – ось як виглядає помста від президента США

Дональд Трамп різко прокоментував перемогу Бреда Пітта та "Паразитів" на "Оскарі" / Джерело: independent

Редакція Люкс ФМ детально розкаже тобі, чому 73-річний республіканець розлютився на голлівудського красунчика, який зовсім далекий від політики.

Відео дня

Під час своєї передвиборчої промови в місті Колорадо-Спрінгз Трамп вирішив досить критично висловитися не про своїх опонентів, а про переможців кінопремії "Оскар".

Якщо бути точними, "жертвами" скандального політика стали Бред Пітт та південно-корейський фільм "Паразити". Під час свого виступу Дональд заявив, що "Оскар" вже не той, бо перемогу отримують кандидати, яких він не вважає гідними.

Переможцем став фільм з Південної Кореї. Що, чорт візьми, це було? У нас достатньо проблем з Південною Кореєю, з торгівлею. І після всього цього, вони дають їм кращий фільм року?

– сказав президент США.

Після цього він одразу переключився на Пітта, який до цього мав необережність пожартувати про вибори президента США в 2020 році. Зауважимо, що про самого Трампа 56-річний актор нічого не говорив.

А потім Бред Пітт. Я ніколи не був його великим шанувальником. Він встав і зробив маленьку заяву мудрого хлопця. Він маленький мудрий хлопець.

Реклама

– в іронічній формі сказав Дональд.

Користувачі мережі зійшлися на думці, що Трамп просто образився на Бреда, який під час своєї промови на "Оскарі" пожартував про імпічмент 45-го президента Сполучених Штатів.

А от "Паразити" не сподобалися чоловіку, ймовірно, через його внутрішню політику, адже Дональд виступає проти всього іноземного.

Шоубіз
Бред Пітт
Бред Пітт
Дональд ТрампОскарСкандалСелебріті
Поділитись:

Новини партнерів

Реклама