Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

У пасажирів із потяга «Київ-Москва» не виявили китайський коронавірус і відпустили додому

У пасажирів із потяга «Київ—Москва», з якого раніше зняли громадянку Китаю, не підтвердили інфікування коронавірусом. Пасажирів відпустили.

Про це сказав директор з пасажирських перевезень Укрзалізниці Олександр Толкачов, передає «Укрінформ».

Він розповів, що пасажири, які прибули на потязі до Москви, пройшли медичне обстеження, яке не виявило жодних ознак захворювання. За словами Толкачова, всіх пасажирів відпустили додому.

«Потяг пройшов санобробку, і потяг готується до відправлення назад... Сьогодні увечері», — додав Толкачов.

Центр громадського здоров'я України з посиланням на міжнародні канали ММСП Російської Федерації повідомляє, що громадянка Китаю, яку зняли з потяга через виявлені у неї симптоми респіраторного захворювання, теж не інфікована.

Громадянку Китаю з симптомами респіраторного захворювання виявили під час проходження митно-прикордонного контролю на залізничній станції Суземка (РФ).

Як повідомила очільниця управління Росспоживнагляду у Брянській області Людмила Трапезнікова, громадянку Китаю  зняли з маршруту  в Брянську і направили в інфекційну лікарню, а пасажирів поїзда залишили на карантині.

За  останніми даними, кількість інфікованих китайським коронавірусом у світі зросла до 76 723. З початку спалаху коронавірусу від хвороб, спричинених інфекцією, померли 2247 людей. Водночас 18 515 пацієнтам вдалося успішно одужати.