В окупованій Ялті до 23 лютого провели дитячий військовий парад: фото

В окупованій Ялті до 23 лютого провели дитячий військовий парад: фото

В окупованій РФ Ялті на честь російського дня захисника Вітчизни влаштували парад дитячих військово-патріотичних організацій.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

У ході взяли участь ялтинські школярі, члени військово-патріотичного руху “Юнармія” і учні кадетських класів. Крім них брали участь діти, які перебувають у “Школі юних моряків”.

Колони дітей пройшли маршем по набережній Ялти до головної сцени, де їх привітали зі святом і пригостили кашею з польової кухні, яку розгорнули працівники ялтинського МНС. Варто відзначити, що простим глядачам каші не давали.

Перед сценою вихованці кадетських класів продемонстрували шоу навичок рукопашного бою та танцювальний флешмоб.

19 лютого на набережній пройшла репетиція параду до 23 лютого, .в якому візьмуть участь близько 400 школярів. Відповідні фото опубліковано у Twitter RoksolanaToday&Крым25%.

“На набережной прошла репетиция парада к 23 февраля, в котором примут участие около 400 школьников На возраст посмотрите! Родители есть у этих детей? лапти,окститесь! Это ж дети!” – йдеться у підписі до світлин.

Українські правозахисники не раз звертали увагу на воєнізований формат виховання дітей в анексованому Криму. Психологи відзначають тиск на свідомість дітей в сучасній освіті Росії.

Зазначимо, на початок листопада понад 19 тисяч кримчан були призвані до лав Збройних сил Російської Федерації.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter, Telegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.