Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сторінку закарпатських рятувальників зламали, щоб привітати з «Днем захисника Вітчизни»

Сторінку закарпатських рятувальників зламали, щоб привітати з «Днем захисника Вітчизни»
Про хакерську атаку повідомила пресслужба Управління ДСНС України у Закарпатській області

Сьогодні, 23 лютого, на сторінці ДСНС у Закарпатській області з’явилося фейкове привітання чоловіків з «Днем захисника Вітчизни».

Про це повідомили у пресслужбі відомства на сторінці у Facebook.

Сторінку закарпатських рятувальників зламали, щоб привітати з «Днем захисника Вітчизни»

Фейкове привітання на сторінці відомства

«Шановні підписники сторінки, пресслужба Управління повідомляє вам про те, що нашу сторінку було атаковано. На даний момент ми приймаємо необхідних заходів, щоб припинити розповсюдження неправдивої інформації з нашої сторінки», – йдеться у повідомленні.

День захисника Вітчизни був встановлений в РРФСР 27 січня 1922 року в річницю створення Червоної армії. З 1922 року ця дата традиційно відзначалася як День Червоної армії, з 1946 року – День Радянської армії, з 1949 по 1992 рік – День Радянської армії і Військово-морського флоту.

Це свято досі відзначається в Росії і ще кількох колишніх радянських республіках. У 2002 році російська Держдума ухвалила закон, згідно з яким це свято є днем військової слави Росії, і зробила його вихідним.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: