На Чорновола осипаний декор фасаду багатоповерхівки травмував перехожу (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

Автор: Турій Роман

24 Feb, 2020 11:33

Поділитись публікацією
На Чорновола осипаний декор фасаду багатоповерхівки травмував перехожу (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

Вранці 24 лютого сильний вітер зруйнував декор і інженерні конструкції на фасаді багатоповерхового будинку на Чорновола, 67.

Елементи, що впали, трамували випадкову перехожу, проінформували у телеграм-спільноті ЧАТ-112. За інформацією свідків, дівчину з травмою голови забрала карета швидкої допомоги у медичний заклад. Місце пригоди обгороджене стрічкою.

В обласній клінічній лікарні “Галці” повідомили, що потерпілій зробили первинну хірургічну обробку (зашили розсічення) голови, у неї черепно-мозкова травма. Дівчина при свідомості і її ушкодження не є критичними.
ОНОВЛЮЄТЬСЯ…

Дівчина, на яку впала металева вишка з 9-поверхового будинку на вулиці Чорновола в Івано-Франківську – в обласній клінічній лікарні.

«Сьогодні зранку доставили дівчину швидкою допомогою. На даний момент вона обстежується. Їй запропонували госпіталізацію у нейрохірургічне відділення. Зараз не можна сказати, чи буде вона ушпиталена, чи ні, бо дівчина не дуже хотіла лягати. У дівчини обширна рана голови», – розповіла ЮА.Карпати завідувачка відділення невідкладної допомоги обласної лікарні Іванна Васкул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода у Франківську: вітер повалив дерева та зірвав дах будівельного ліцю (ФОТО)

Один з перших муралів осипався через вітер у центрі Франківська (ФОТОФАКТ)

ФОТО: Читачі “Галки”.