Реклама

На Львівщині невідомі намагались захопити транспортне підприємство T.B. Fruit

У Городку, що на Львівщині, 21 лютого невідомі намагались захопити територію транспортного підприємства «Танк Транс», яке належить до групи компаній T.B. Fruit.

Про це повідомив Андрій Дашо, адвокат, який надає правову допомогу «Танк Транс», передає ZAXID.NET.

«Прибули невідомі особи, спробували захопити територію підприємства. Була викликана поліція, яка припинила ці дії. Більше інформації надати не можу, адже наразі ми намагаємось розбиратися в ситуації», — розповів Андрій Дашо.

За словами адвоката, він не має інформації про те, скільки було нападників та хто їх скерував на підприємство.

«Інформація про рейдерство ТОВ „Танк Транс“, яку поширювали в соцмережах, не підтвердилась. Згідно з версією поліції, у конфлікті немає криміналу, натомість є ознаки цивільно-правових відносин», — заявила Світлана Добровольська, речниця поліції Львівщини.

Зазначимо, що ТОВ «Танк Транс» наразі перебуває в стані ліквідації.

Довідка:

ТОВ «Танк Транс» є великим транспортним підприємством. Основним видом його діяльності є міжнародні перевезення рідких харчових та нехарчових продуктів автомобільними цистернами з нержавіючої сталі.

«Танк Транс» було засноване 1999 року та належить до групи компаній T.B. Fruit, яку контролює бізнесмен зі Львівської області Тарас Барщовський.

Нагадаємо, T.B. Fruit запускає програму співпраці з виробниками овочів та фруктів.



Поділитись

 

Стежте за головними новинами агробізнесу в Україні та світі на Agravery.com , на сторінці Facebook , у Telegram або підпишіться на нашу розсилку, відправивши лист з темою "Розсилка" на [email protected] .

 

Тільки зареєстровані користувачі можуть коментувати

Увійти Зареєструватися

Comments (0)

Реклама
Реклама
Реклама