То є Львів: мешканці роблять ремонт вулиць за власний кошт (ФОТО)

Новини 25 Лютого, 2020 964

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Дорога на вул. Вечірній перебуває у «непрохідному» стані, однак міська влада повідомляє,що коштів на ремонт не передбачено

Жителі вулиці Вечірньої у Львові звернулися до влади міста з вимогою зробити ремонт дороги, яка перебуває у жахливому стані.

Як пише «Четверта студія», у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ, Onufria Melnyk зазначає, що мешканці у 1999 році  «зробили нову дорогу за власний рахунок», однак останнім часом дорогу розбили і на даний час вона перебуває у жахливому стані.

«Ми не в змозі ще раз робити дорогу», – наголошується у тексті звернення на «На Гарячу лінію міста Львова» під світлинами з місця події.

«Наша вулиця вже давно в жахливому стані. Ями дуже глибокі і широкі, особливо в мокру погоду. По нашій вулиці діти ходять кожного дня до початкової школи.

У 1999-му ми зробили нову дорогу за свій рахунок, оскільки тягнули для всієї вулиці воду з однієї сторони, а каналізаційні труби – з іншої. Також за свій рахунок. Дорога була рівна і гладенька, але з часом її розбили, а останніми роками її взагалі неможливо пройти. Вул. Вечірня, Залізничний район. Давно чекаємо на ремонт дороги. Ми не в змозі ще раз зробити дорогу», – зазначається у тексті звернення.

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Скриншот ФБ

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,