Представлений LG V60 ThinQ 5G – смартфон з двома екранами, 5G і 64-мегапіксельною камерою

Компанія LG представила новий смартфон. Він називається V60 ThinQ 5G і вдає із себе досить експериментальний пристрій.

В V60 ThinQ 5G використовується процесор Qualcomm Snapdragon 865 два. Екрана P-OLED – кожен діагоналлю 6,8 дюйма з роздільною здатністю 2460 × 1080 пікселів. Цей смартфон можна використовувати і з одним екраном – другий додається, якщо надіти спеціальний чохол з додатковою матрицею. На цих екранах можна запускати два різні додатки або один (у випадку з Instagram, наприклад, зліва може бути стрічка фотографій і відео, а справа листування в Direct). В кожному екрані зроблений виріз, але лише в одному розташована фронтальна камера, в іншому він лише для симетрії.

У V60 ThinQ 5G топова начинка: 8 ГБ оперативної пам’яті, 128-гігабайтний накопичувач зі слотом для карти microSD, акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 4.0+ і бездротової зарядки і захист від води і пилу за стандартом IP68. Сканер відбитків пальців вбудований в екран. Фронтальна камера 10-мегапіксельна, а основна камера потрійна (64 + 13 Мп + сенсор глибини).

V60 ThinQ 5G підтримує роботу з мережами зв’язку п’ятого покоління і буде продаватися в США у операторів зв’язку. Смартфон оцінений в 1000 доларів, продажі почнуться в кінці березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.