Автотроща на виїзді зі Львова: один водій загинув (фото)

87367840_2837323142987959_571241632599375872_n

У середу, 26 лютого, біля Дублян сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса та легковика.

Як інформує на своїй сторінці у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич,  о 19:20 біля села Дубляни зіткнувся легковик і рейсовий автобус з пасажирами.

По прибуттю до місця дорожньо – транспортної пригоди з’ясувалось що в салоні «Volkswagen Jetta» затиснуті водій та пасажир. Пасажир автомобіля та пасажири автобусу в кількості 4 чоловіки в тому числі 1 дитина госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості в лікувальні заклади м. Львова.

«Водій Фольцваген Джетта помер, пасажир легковика — 16-річний хлопець  в реанімації у критичному стані. Є постраждалі в маршруті, але в задовільному стані, госпіталізували семеро пасажирів», - написав Зінкевич.

За попередніми даними поліції, «Фольцваген Джетта» на тернопільській реєстрації виїхав на зустрічну смугу і протаранив рейсовий автобус 180 «А» сполученням «Львів-Дубляни» в якому перебувало 15 пасажирів. Удар був такої сили, що передню частину легковика понівечило.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: