Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23274 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Іван Стеценко

Майдан Незалежності перетворився на стихійну парковку. Фото численних автівок, залишених просто на головній площі Києва, опублікував Іван Стеценко.

Фото: Іван Стеценко

Радник мера Максим Бахматов пообіцяв, що з ситуацією розбереться очільник Інспекції з паркування Дмитро Рахматуллін.

Фото: Іван Стеценко

Подібна ситуація з незаконним паркуванням довгий час тривала на Софійській площі. Рік тому комунальники встановили обмежувачі заїзду. Перед тим боротися зі стихійним паркуванням намагалися за допомогою напівсфер, але автомобілі продовжували паркуватися на Софійській площі. Так само у 2018 році огородили від автомобілів постійно запарковану Михайлівську площу.

Днями у пабліку Київ Автомобільний опублікували фото переповненого штрафмайданчика та черги з евакуаторів.

Фото: Київ Автомобільний

«Інспекція з паркування не може вигрузити нові евакуйовані транспортні засоби. Таке враження, що у киян купа автомобілів, а якщо парочка стоїть на штраф-майданчику, то нічого страшного. Або немає чим сплатити штраф», – пише Київ Автомобільний.

Фото: Київ Автомобільний

Бахматов анонсував відкриття нового штрафмайданчика ближе до центру Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button