Redmi K30 Pro вийде на Snapdragon 865

Redmi K30 Pro минулого місяця був помічений в Geekbench з топовою платформою Snapdragon 865. Зараз директор компанії підтвердив, що в основі Redmi K30 Pro точно буде Snapdragon 865.

Redmi K30 Pro вийде наступного місяця і запропонує дизайн без вирізів у дисплеї та підтримку мереж п’ятого покоління.

Компанія Xiaomi офіційно не опубліковувала більше жодних деталей про Redmi K30 Pro на даний момент, але нам відомо з витоків інформації, що смартфон отримає об’ємний акумулятор на 4700 мАг та швидку зарядку потужністю 33W.

Фотоможливості у смартфона також повинні бути непоганими, основним сенсором смартфона буде Sony IMX686 на 64МП. Основна камера в Redmi K30 Pro повинна складатися з чотирьох сенсорів, але характеристики інших нам поки невідомі.

Redmi K30 Pro гарантовано отримає підтримку мереж п’ятого покоління, але якщо він вийде на міжнародний ринок під назвою Mi 10T Pro (по аналогії з минулорічним Redmi K20 Pro та Mi 9T Pro відповідно), то особливого змісту у підтримці 5G за замовчуванням для більшості країн не буде, тому ми будемо чекати на дешевшу версію без підтримки 5G, бо функція для більшості людей на міжнародному ринку поки необов’язкова.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.