В Полтаві пройшла пробна зустріч для майбутніх матусь

ПОЛТАВА
29.02.2020, 07:35
В Полтаві пройшла пробна зустріч для майбутніх матусь

В Полтаві відбулась перша зустріч клубу «ЯжеМать 24/7».

Лекції та тренінги на безоплатній основі будуть проводитися молодими мамами-організаторами, педагогами та лікарями на цікаві для майбутніх породіль теми.

На таких зустрічах жінки отримують корисну інформацію про те, як збирати речі до пологового і доглядати за новонародженим, дізнаються про секрети грудного вигодовування та основи психологічної допомоги при депресії.


Зустрічі будуть проходити раз на тиждень в різних районах міста. Слідкувати за інформацією про майбутні зустрічі можна на сторінці Instagram @you_happy_mom_poltava/

Читайте також:
Політика
На сайті українського гіпермаркету «Епіцентр» продають товари з російською символікою, зокрема десантних військ московії.
23 квітня, 16:03
Позиція
108 брамінів упродовж 31 дня о 5 ранку за Київським часом будуть молитися за завершення війни та розквіт України і її народу
16 квітня, 16:54
Полтава
Знову селяни Полтавського краю в авангарді підтримки фронтовиків. Натомість чиновники та депутати обласного центру досі пасуть задніх.
08 квітня, 12:34
Політика
Наша влада зацікавлена в цьому
06 квітня, 18:05
Політика
Український стендапер Зирянов заявив, що «немає педофілів, є діти з сексуальним вайбом».
05 квітня, 15:01
Полтава
На тижні до наших фронтовиків на передову поїхала чергова партія дронів. Мешканці Полтавського краю придбали прилади за свій кошт.
03 квітня, 21:31