Коронавірус, фото Getty Images
Коронавірус, фото Getty Images

Україна готується до апокаліпсису: в яких лікарнях прийматимуть хворих на коронавірус

У Києві проводили навчання з протидії коронавірусу, проходили вони на базі Олександрівської лікарні. Перед цими навчаннями мер української столиці Віталій Кличко розповів про те, як місто готується до прийому хворих не цей смертоносний вірус. Так, стало відомо, що міська влада вже підготувала півтисячі ліжок для госпіталізації пацієнтів з підозрою на зараження коронавірусом.

Коронавірус, фото ілюстративне // Getty Images
Коронавірус, фото ілюстративне // Getty Images

Заражена українська заробітчанка вилікувалася від коронавіруса і подарувала надію десяткам тисяч

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

У однієї громадянки України з круїзного лайнера Diamond Princess, який 14 днів перебував на карантині в порту Японії, було виявлено коронавірус, проте лікарі змогли вилікувати її й виписали з лікарні. Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

Телебачення, фото: depositphotos.com
Телебачення, фото: depositphotos.com

До 16 березня в Україні запустять безкоштовні версії заблокованих телеканалів

Пройшла зустріч президента України Володимира Зеленського та представників провідних медіагруп країни. На нараді обговорювалося питання можливості розкодування українських телеканалів, які було закодовано в кінці січня цього року. Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

Петро Порошенко, Фото: Українські новини
Петро Порошенко, Фото: Українські новини

Порошенко обвів ДБР навколо пальця під звуки репу, вимучений допит підняв гнів українців

Експрезидент України Петро Порошенко 28 лютого був на допиті в Державному бюро розслідувань у справі про втручання в діяльність судів. Його зустріло велике число представників ЗМІ та десятки мітингувальників, політика супроводжувала солідна група охорони. Порошенко розмістив у своєму Facebook-профілі звернення до українців перед тим, як зайти до будівлі ДБР.

Віталій Кличко, скрін, відео YouTube
Віталій Кличко, скрін, відео YouTube

Мер Києва Кличко зізнався, як Офіс Зеленського може його "посунути"

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що Офіс президента України повинен дочекатися місцевих виборів і тільки тоді висувати своїх кандидатів на посаду голови столиці. Також він нагадав, що наступні місцеві вибори відбудуться у жовтні 2020 року.