У мерії Львова думають про закриття недобросовісних магазинів

2020-03-23 14.54.50 city-adm.lviv.ua 59e6d75ccdad

У понеділок, 23 березня, у мерії відбулося чергове засідання міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові.

Зокрема, очільниця штабу Галина Слічна акцентувала увагу на необхідності дотримання супермаркетами всіх правил роботи в умовах карантину та розповіла про результати перевірок великих торгових центрів.

«Ми у суботу обстежили декілька великих торгових супермаркетів. До прикладу, ми аналізували Гарячу лінію, де були звернення щодо функціонування «Епіцентру» на вул. Городоцькій. Я особисто була в цьому торговому центрі. Насправді там дуже добре пропрацьована логістика і є обмежувальні заходи. Люди насправді стояли на вулиці з візочками на вимірювальних стрічках жовтого кольору, і відстань між ними була 2 м. Також я заходила у приміщення торгового центру. Всередину не пускали без масок, а всі працівники, яких я зустрічала, консультанти, які були в різних відділах, були у масках та рукавичках. На кожній розрахунковій касі касири також забезпечені засобами індивідуального захисту.

Також я була у деяких продуктових супермаркетах. Є окремі питання до окремих супермаркетів. Ми просимо, щоб всі продукти харчування, які є відкритими, зокрема, фрукти та овочі, були запаковані у поліетиленові пакети.

Кожен керівник установи має скеровані нами правила, які необхідно дотримуватись. Всі мають чітко дотримуватись правил, або ж постане питання про закриття недобросовісних магазинів», — зазначила Галина Слічна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: