«Подолати кризу разом»: мешканців Львівщини запрошують долучитися до старт-апу

криза

Мережа академічних бізнес-інкубаторів YEP разом з Українським фондом стартапів запускають спільну онлайн-платформу підтримки ефективних рішень для подолання світової кризи з фокусом на Східну Європу. Долучитися до платформи можуть усі охочі.

«Суспільство, бізнеси, країни та міста мають не просто подолати кризу, а винайти ефективні інструменти взаємодії та стати сильнішими до 2021 року.  Для цього ми закликаємо команди дизайнерів, програмістів, студентів, науковців створювати ефективні рішення для подолання світової кризи та зменшення наслідків пандемії, пропонувати застосунки для переходу бізнесу в онлайн, - розповідають організатори. - Це можуть бути як бізнес-проєкти, так і волонтерські ініціативи, головне завдання яких – розробка та створення рішень, спрямованих на відновлення роботи чинних бізнесів та створення нових в умовах теперішніх економічних реалій».

Учасникам платформи допомагатиме спільнота менторів з YEP, Українського фонду стартапів, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», CISCO, TechUkraine,  OKKO, ERC, Radar Tech.

«Ми запрошуємо усіх охочих менторів та експертів приєднатись до роботи команд, аби власноруч долучитись до покращення економічної ситуації у Східній Європі та світі.

Найефективніші ідеї пройдуть інтенсивну онлайн-інкубацію на платформі та представлять свої проєкти перед експертною радою, а зацікавлені партнери зможуть надати ресурси для запуску цих антикризових рішень. Передбачається, що всі рішення будуть доступні не лише українській, а й світовій спільноті», - прогнозують організатори.

Заявки приймаються та розглядаються постійно за посиланням.

Організаційні питання та питання щодо партнерства можна надіслати на електронну пошту [email protected].

Платформа заснована за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Технологічними партнерами проєкту є CISCO та Gravitec.net.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: