Поділитись:

У Ковельському МТМО готові лікувати хворих на COVID-19

Середа, 25 березня 2020, 11:50

У Ковельському МТМО, що в інфекційному відділенні центральної райлікарні, де лікуватимуть хворих на COVID-19, підготували 33 ліжкомісця. Також у цьому ж відділені підготовлена палата інтенсивної терапії, яка оснащена апаратами штучної вентиляції легень та кисневими концентраторами.

Про це повідомляють на сайті Ковель. 

На випадок масових поступлень хворих на коронавірус, на базі відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, хірургічного відділення, терапевтичного та кардіологічного відділень буде розгорнуто 120 інфекційних ліжок (по 40 ліжок в кожному відділенні).

Розроблені медиками алгоритми дій медичних працівників при виявленні хворих (підозрілих) на COVID-19 та клінчі маршрути пацієнта, який відповідає визначенню випадку COVID-19, проведено заняття медичних працівників Ковельського МТМО з питань епідеміології, клінічного перебігу, діагностики та лікування гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV, навчання медичного персоналу з питань дотримання вимог протиепідемічного режиму, біологічної безпеки та біологічного захисту при виявленні особи, що відповідає визначенню випадку 2019-nCoV. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів