350 тисяч масок, два апарати ШВЛ, 20 дихальних апаратів: область отримала допомогу для боротьби з поширенням COVID-19 (ФОТО)

Автор: Застава Максим

25 Бер, 2020 11:51

Поділитись публікацією
350 тисяч масок, два апарати ШВЛ, 20 дихальних апаратів: область отримала допомогу для боротьби з поширенням COVID-19 (ФОТО)

25 березня Івано-Франківщина отримала з мобільного державного резерву партію медичних засобів для боротьби з поширенням COVID-19.

Читайте також: Юна прикарпатська веслувальниця стала чемпіонкою світу (ФОТО)

За словами т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва, ця допомога буде розподілена між усіма закладами первинної та вторинної ланки системи охорони здоров’я області.

Очільник облдержадміністрації також зазначив, що область вантаж отримала завдяки сприянню групи народних депутатів від Прикарпаття.

«Сьогодні в область поступили 350 тисяч медичних масок, два апарати штучної вентиляції легень, 20 дихальних апаратів, є також пульсоксиметри, інвазивні насоси. Це та допомога, яка необхідна нашим закладам. Ми сподіваємося, що завдяки таким поставкам, підтримці коштами місцевих бюджетів та благодійників нам вдасться забезпечити лікарні необхідними засобами захисту та інвентарем», – каже Федорів.

Нагадаємо, 24 березня Івано-Франківщина отримала гуманітарну допомогу з Китаю – експрес і лабораторні тести для виявлення коронавірусу.