На знамениту скульптуру їжачка в центрі Києві одягли маску (фото)

На знамениту скульптуру їжачка в центрі Києві одягли маску (фото)
Скульптура «Їжачок в тумані» в масці
Фото: Іван Стеценко

У Києві запроваджено обов’язковий масочний режим

На вулиці Рейтерській в центрі Києва на відомій скульптурі «Їжачок в тумані» з’явилася захисна медична маска.

Хто одягнув маску на їжачка, невідомо. Ймовірно, таким чином киянам хотіли нагадати, що у столиці запроваджено обов’язковий масочний режим.

Згідно з рішенням постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, обов’язковий масочний режим у столиці запроваджено для людей, які перебувають в адміністративних, виробничих приміщеннях та у громадському транспорті. Забезпечити впровадження масочного режиму мають Національна поліція та районні в місті Києві державні адміністрації.

Як повідомлялося, раніше у столичних магазинах та аптеках запровадили обмеження за кількістю відвідувачів. Також заборонено користуватися дитячими та спортивними майданчиками, розташованими у парках та скверах та на прибудинкових територіях. Столична влада закликає киян залишатися вдома.

В Україні до 3 квітня запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. В рамках заходів, зокрема, закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Також зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Нагадаємо, нещодавно скульптуру їжачка реставрували і тепер вона виглядає ще красивішою.

26 грудня на вулиці Рейтарській поруч із відомою скульптурою «Їжачок у тумані» у Шевченківському районі Києва відкрився інноваційний екопарк. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: