Кличко зворушливо привітав брата з днем народження (фото)

Кличко зворушливо привітав брата з днем народження (фото)
Віталій і Володимир Клички завжди підтримують один одного
Фото: пресслужба Віталій Кличка

Володимиру Кличку сьогодні виповнилося 44 роки

Мер Києва Віталій Кличко привітав брата Володимира з днем народження. Легендарному чемпіону світу з боксу у суперважкій вазі, успішному бізнесмену, викладачу Володимиру Кличку сьогодні виповнилося 44 роки.

Вітання і кілька фото мер столиці розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Я щасливий і горжуся тобою, брате! І кожного року, коли вітаю тебе, дякую нашій мамі, яка подарувала мені молодшого брата! Для мене ти - найближчий друг і найнадійніший соратник. Ми розуміємо один одного без слів. Нам завжди цікаво і добре разом. За тебе я зажди тривожуся, як за своїх дітей. Моє плече і моя підтримка - завжди з тобою. Сьогодні, на жаль, не побачимося особисто, бо ти на іншому континенті. Бережи себе! З Днем народження, Володю!» - написав Віталій Кличко.

Володимир Кличко - український професійний боксер. Олімпійський чемпіон з боксу у надважкій ваговій категорії (1996 рік). Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO (2000—2003 роки, 2008—2015 роки), IBF (2006—2015 рок), IBO (2006—2015 рок), The Ring (2009—2015 роки), WBA (2011—2015 роки).
За свою кар'єру переміг 23 бійців за титул чемпіона світу у важкій вазі, що є найкращим показником в історії боксу. Володимиру також належить рекорди загальної тривалості володіння титулом чемпіона світу у важкій вазі (4 382 днів = 12 років), кількості перемог у боях за титул об'єднаного чемпіона та найдовшої серії захистів об'єднаного титулу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: