Оперативний персонал РАЕС працюватиме у повній ізоляції

А проживатиме тимчасово у місцевому готелі

Оперативний персонал Рівненської АЕС працюватиме у повній ізоляції.


Критично важлива група працівників АЕС відтепер перебуватиме в окремих приміщеннях готельного комплексу «Вараш», де проводяться всі необхідні заходи із дезінфекції та медичного моніторингу.

На період дії карантинних заходів для цієї категорії персоналу розроблено оптимізований графік роботи та ізольований прохід на робочі місця/з них без контакту з іншим персоналом, а їх перевезення до проммайданчика здійснюватиметься за окремим маршрутом.

За словами в.о. ген директора РАЕС Сергія Куроєдова на станції вжито всі можливі заходи для збереження працездатності персоналу та забезпечення безпечної та надійної роботи атомних енергоблоків.

До слова, на другому енергоблоці РАЕС уже десять днів триває ремонт. Низка робіт спрямована на підвищення рівня безпеки енергоблоків.

Сьогодні 10 день від старту робіт, уже підготовлено для контролю металу головний роз’єм реактора та тривають підготовчі роботи до перевантаження ядерного палива.


За словами заступника начальника відділу організації та проведення ремонту РАЕС Ігоря Гейнака, ремонтний персонал забезпечений засобами індивідуального захисту та виконує роботи із дотриманням вимог, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби.


Ремонтний персонал працює за графіком, що враховує розведення у часі з іншими категоріями працівників.

 

За матеріалами РАЕС

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень