Головного тюремника Львівщини випустили під заставу

дзюдзь

Вищий антикорупційни суд обрав запобіжний захід депутату Львівської облради, начальнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Михайлові Дзюдзю.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Суд частково задовольнив клопотання прокурора та детектива та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 630,6 тис. гривень.

Крім того, на експосадовця покладено ряд процесуальних обов'язків, зокрема, прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за кожною вимогою; не відлучатися за межі місця проживання без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти детектива, прокурора або суд про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у справі; здати на зберігання до Державної міграційної служби України свої паспорти для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України; носити електронний засіб контролю (браслет).

Строк дії запобіжних заходів - до 25 травня 2020 року.

Нагадаємо, слідством встановлено, що вищевказаний посадовець вимагав та щомісячно отримував від підпорядкованих йому керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду.

Посадовця було викрито 11 березня 2020 року в рамках спільної операції САП, НАБУ та СБУ. Михайла Дзюдзя затримали при отриманні хабара, розміром 1000 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: