• Головна
  • Лікарі встановили, хто найпершим захворів на коронавірус на Тернопільщині
11:31, 27 березня 2020 р.

Лікарі встановили, хто найпершим захворів на коронавірус на Тернопільщині

Лікарі встановили, хто найпершим захворів на коронавірус на Тернопільщині

Сьогодні (27 березня) у Тернополі під час засідання Тернопільського оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом було встановлено першу людину, що занедужала на коронавірус у нашій області.

Як інформують "Тернополяни", встановлено, що першою в області на коронавірус все ж таки захворіла медичний працівник з Монастириського району, яка сьогодні перебуває в реанімації районної лікарні, а не священник із Заліщик та 68-річний мешканець Ковалівки, який уже сьогодні помер.

На нараді було озвучено, що дослідивши матеріали та зібравши усі аналізи було встановлено, що медичний працівник з Монастириського району захворіла першою це 12 березня, 13 березня захворів священник із міста Заліщики та 14 березня захворів 68-річний чоловік із села Ковалівка, Монастириського району.

Крім того, на нараді йшлося, що місцем поширення і розповсюдження коронавірусу стало саме село Швейків, Монастириського району, що на Тернопільщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопільщина #коронавірус #перший_хворий
Останні новини
ТОП новини
"Таких змін мобілізації водії не чекали, ухилянтів за кермом чекають не лише повістки": їх відправлять у ТЦК з 1 травня
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Люте похолодання суне в ці області, прогноз приголомшив навіть синоптиків": де буде мороз у -17 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
Оголошення
live comments feed...