У львівських лікарнях жодних спецпалат для VIP-пацієнтів не буде.

Про це пише Depo.Львів з посиланням на повідомлення міського голови Львова Андрія Садового.

За словами Садового, Львів готує базові медичні заклади, які, в разі потреби, надаватимуть допомогу хворим або громадянам з підозрою на інфікування коронавірусом. Усім пацієнтам, без винятку, надаватимуть однаково якісну медичну допомогу. І нияких спеціальних палат для VIP-пацієнтів не буде.

"У львівських лікарнях жодних спецпалат для "коронавірусних" VIP-клієнтів не буде. Дай Боже ВСІМ здоров’я, але лікуватимуть ВСІХ, в кого виникне така потреба, в рівних умовах! Якщо хтось з поважних осіб надміру почав переживати за стан наших лікарень, завжди можна долучитись до допомоги львівським медикам", — написав Садовий.

скріншот
скріншот
скріншот із сторінки Андрія Садового

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо,Андрій Садовий зазначив, що один аналіз на коронавірус може коштувати до 500 гривень. При цьому за його словами, з позабюджетних коштів уже проплачено 900 тисяч гривень представництву німецької компанії, яка продає тести на коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко відвідав у лікарні хворого на коронавірус Шахова, як почувається нардеп

Як повідомляє портал «Знай.uа» Третій хворий! Коронавірус захоплює Львівщину, чоловік зліг після поїздки в Італію

Також «Знай.uа " писав, що "Медсестри валяться з ніг" - хворий на коронавірус нардеп Шахов розповів, що діється в Олександрівській лікарні в Києві