Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, скільки закарпатців прибуло до краю із-за кордону: інформація від ОДА

Стало відомо, скільки закарпатців прибуло до краю із-за кордону: інформація від ОДА

Про це повідомили у Закарпатській ОДА, пише УНН.

У Закарпатську область з-за кордону вже прибуло 7 674 особи, які наразі перебувають на самоізоляції. Про це повідомили на брифінгу представники Закарпатської ОДА, передає УНН.

Відповідаючи на запитання, чому не ізолювали всіх, хто повернувся в Україну в окремий санаторій чи заклад - для безпеки інших громадян, представник ОДА відповів: "Станом на сьогодні ця цифра - 7674 особи. Треба думати, де їх ізолювати, такий об’єм людей... їх треба кормити. Якби їх було в межах півтори тисячі, нема проблем, ми би з цим справилися. Але коли такі великі цифри, то ні".

Нагадаємо, в Україні на коронавірусну інфекцію COVID-19 захворіло 218 людей, за минулу добу - 62 особи. У Закарпатській області зафіксований один випадок.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: