Волинські медзаклади запросили засобів захисту на 400 мільйонів
Волинь

Волинські медзаклади запросили засобів захисту на 400 мільйонів

27 березня 2020, 17:42
0
0
Сподобалось?
0

Ключовим елементом у підготовці до протидії коронавірусу визначена обласна лікарня. Нині усі кошти з резервного фонду та від меценатів стікаються сюди. Через медзаклад відбуваються централізовані закупівлі усього необхідного медикам області на період карантину. Це намагаються зробити максимально оперативно і не за всі гроші.

– Критично важливим завдання є закупка предметів особистого захисту лікарів. Це комбінезони, захисні маски, респіратори, різноманітні бахіли і халати. Медзаклади області запросили на захисні засоби сумарно 400 мільйонів гривень. Ми розуміємо, що на це не вистачить коштів ні в бюджеті області, ні в бюджеті міста. Тож ми, виходячи зі статистичних розрахунків, вирішили робити поставки централізовано і дозовано, – каже Олександр Дудар, в.о. директора Волинської обласної клінічної лікарні.

Перші партії захисного одягу та засобів уже почали відправляти на місця, де діють інфекційні стаціонари. Це Нововолинськ, Іваничівський, Маневицький, Луцький райони. Також, за словами Олександра Дудара, певними засобами захисту забезпечені 72 екіпажі швидкої допомоги, котрі будуть доставляти хворих.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися