Ситуація в Тинному: посилена інформаційна робота, продукти і медикаменти будуть

7483 0

Ми у соцмережах:

Ситуація в Тинному: посилена інформаційна робота, продукти і медикаменти будуть

Село Тинне Сарненського району поки єдине на Рівненщині, де виявили захворювання на COVID-19. Нині там проводять посилені заходи з протидії поширення коронавірусу. Нагадаємо, у 9 мешканців цього населеного пункту було виявлено небезпечне захворювання, одна жінка померла.

Ще вчора, після отримання даних швидких тестів, на виїздах із села було встановлено пости патрульної поліції спільно з ДСНС. Вони розташовані зі сторони сіл Кам’яне-Случанське, Немовичі Сарненського району та Богуші Березнівського району. До з'ясування обставин – заборонено залишати село. Рух габаритного транспорту пущено в обхід Тинного. Працівники поліції посилено встановлюють осіб, які могли контактувати з інфікованими.

У селі проводиться посилена інформаційна робота про важливість самоізоляції та негайного звернення до лікувального закладу у випадку появи симптомів захворювання. Працюємо в тому числі через лідерів громадської думки та релігійних громад. З’ясовуємо усі контакти інфікованих коронавірусом, їх також самоізолюють, - розповів голова ОДА Віталій Коваль (на фото) під час брифінгу. Проблем із поставкою продуктів немає. У селі, де проживає близько 5 тисяч осіб, працюють близько десяти продуктових магазинів та дві аптеки. Вже сьогодні «Сарнифармація» додатково направила в свою аптеку антисептики, деззасоби та ліки. Додаткову партію засобів індивідуального захисту направлять і в аптеки мережі «Рівнеліки».

Також до охорони Сарненської ЦРЛ приступила поліцейські та Нацгвардія військової частини 3055, яка базується у Рівному.

Працівники ДСНС здійснюють санітарну обробку техніки при в’їзді у село Тинне.

Рівненська обласна державна адміністрація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також