Акустичний онлайн-концерт Віктора Павліка від медіа СЛУХ

Олександра Чернова, фото
Олександра Чернова

У четвертому онлайн-концерті марафону від медіа СЛУХ виступить Віктор Павлік. Народний артист України, учасник передачі «Територія А», автор хітів «Ти подобаєшся мені», «Шикидим», «Город зелёного цвета», «Ні обіцянок, ні пробачень» та інших. На його піснях виросли покоління. Початок о 20:30 на YouTube-каналі СЛУХУ.

hromadske долучається до трансляції цього та майбутніх концертів від СЛУХ, аби підтримати наших виконавців та дати можливість усім нам морально відпочити в часи розповсюдження коронавірусної інфекції.

Стежте за оновленнями у соцмережах медіа СЛУХ та на hromadske, мийте руки та головне — залишайтеся вдома.

Інформаційна гігієна не менш важлива за особисту. Ми працюємо навіть в умовах карантину і піклуємось про новини, які ви отримуєте! Підтримайте нас на Спільнокошті! Підтримайте незалежну журналістику!
читайте і слухайте також
Я хвилююся, що в мене коронавірус. Що робити? 🎧 Коронавірус в Україні: обмеження влади і реакція громадян. Подкаст «Українські історії» 🚑 Коронавірус в Україні та в світі: головне

За офіційними даними МОЗ, в Україні зафіксовано 218 випадків зараження коронавірусом, 5 із них — летальні.

Померли 71-річна жінка у Житомирській області, дві жінки: 56-річна і ще одна, вік якої наразі у МОЗ не уточнили, — в Івано-Франківській, 33-річна — у Чернівецькій, 68-річний чоловік — у Тернопільській.

Водночас четверо інфікованих повністю вилікувалися від коронавірусної хвороби. Усі вони у Чернівецькій області.



Поділитися: