Стрічка новин

В Івано-Франківську у 10 пацієнтів з пневмонією зафіксували коронавірус

В Івано-Франківську у 10 пацієнтів з пневмонією зафіксували коронавірус

Фото: REUTERS

В Івано-Франківських лікарнях експрес-тести на коронавірус COVID-19 виявили позитивний результат у 10 хворих на пневмонію.

Про це йдеться у відеозверненні міського голови Руслана Марцінківа.

Зокрема, повідомляється, що п’ятеро пацієнтів, у яких експрес-тести підтвердили захворювання на коронавірус, наразі знаходяться у реанімації, їм двічі проводили тестування.

“Маємо інформацію з міської клінічної лікарні, де зроблено 35 швидких тестів на COVID-19, з них 6 – позитивні. У нашій міській лікарні №1 ми зробили 10 експрес-тестів, з них 4 – позитивні і передаємо їх теж у лабораторію для підтвердження”, – зазначив Марцінків.

Нагадаємо, що у Полтавській області зафіксували перший випадок коронавірусу, позитивний результат під час проходження експрес-тесту показала мешканка Кременчука.

Нагадаємо, що станом на 27 березня у Сумській області лабораторно підтвердили п’ять випадків зараження коронавірусом.

27 березня у Київській області перевіряють майже 70 випадків з підозрою на зараження коронавірусом COVID-19.

Раніше стало відомо, що коронавірусом заразився заступник голови Національної поліції – начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Нагадаємо, станом на 27 березня в Україні зафіксовано 218 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 4 одужало.

Голова МОЗ Ілля Ємець заявив, що кількість жертв коронавірусу може бути катастрофічною, оскільки МОЗ заважають працювати.

Нагадаємо, Міністерство здоров’я України офіційно підтвердило п’ятий летальний випадок від коронавірусу станом на вечір четверга, 25 березня.

25 березня у Києві зареєстрували ще три лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

Дізнатися інформацію від уряду щодо коронавірусу можна за адресою: covid19.com.ua.

COVID-19: У СВІТІ ПОНАД 531 ТИСЯЧ ЗАРАЖЕНИХ, 24 ТИСЯЧІ – ПОМЕРЛИ

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.